Blog post + left sidebar

Et webbureau i Odense er et firma, som foretager mange forskellige ydelser. Vi tilbyder varierer meget i pris og kvalitet. Webdesing marked er vokset eksplosivt de seneste år. Der kan være svært at finde et godt webbureau som kan opfylde din virksomheds specifikke behov.

Vi tilbyder en backup til hjemmeside. Mange firma glemmer at få lavet en backup af deres hjemmeside. Vi arbejder med WordPress CMS og det er heldigvis opbygget sådan, at der er en masse backup-plugins.

Når man opretter en WordPress hjemmeside, vil man opdage, at man bliver meget kreativ med forskellige wordpress tema. Det er man interesseret i design og udvikling. Man skal fjerne alle de gammeldags design. WordPress “World Wide” er et af de mest brugte CMS systemer til styring af hjemmesider design. WordPress Systemet er virkeligt brugvenlig og meget nemt for brugerne at håndtere i det daglige arbejde.

Det er vigtigt, at man ændrer på indstillingerne for permalinks. Permalinks er meget vigtig til Seo og Google kan læs din underside fra web-adressen. WordPress giver mulighed at bygge sin eget permalinks og skifte dem.

Hvorfor bruge WordPress til hjemmeside?

Første og fremmeste at det mulighed for nem opdatering af hjemmeside systemet. WordPress har indbygget en opdateringsfunktion, så det er nemt hele tiden at opdaterer alle data fra wordpress og plunigs.

Frihed til design
Wordpress systemet giver frihed til at design hjemmeside. Man har næsten ingen begrænsninger i hverken design eller skifter til special programmering og tilpasning. Man kan få hjælp til både design, opsætning og programmering af special funktioner fra youtube. Man kan godt skifte placering menu box i hjemmeside.

Man kan selv vælge hvilken domænenavn er passer til sit firma. Det er ikke gratis at have sin hjemmeside, men for mange er det sjovere at have sit helt eget navn på hjemmesiden. Man skal betale domænenavn afgift og webhotel. Det koster 200 kr om året.

Det lyder lidt teknisk, men man behøver ikke vide noget om hvad et webhotel er, for det køber man sammen med domænenavnet hos webhotel firmaet. Inden man bestiller webhotel til sit domæne, kan man overveje om en kort periode eller en længere periode. Det er muligt at registrere et domæne for op til 10 år

Opret første hjemmeside til dit firma.
Så er det tid til at skrive indhold på sin nye hjemmeside. Man kan oprette en side eller et indlæg og starte at skrive sin egen oplysninger. Når man er færdig med at skrive, klikker man på udgiv knappen og teksten bliver online på nettet.
Jeg har gerne villet have min hjemmeside i WordPress, men tænkte det var svært. Det var det så ikke! Når jeg har startet at byger en hjemmeside på wordpress, har jeg mærket at det er så nemt at bygge hjemmeside. Når man søger noget om wordpress på youtube.

Related Posts

Comments (1)

Leave a comment