Blog post + left sidebar
dummy-post-vertical (Demo)

Et webbureau er et firma, som foretager mange forskellige ydelser. Webbureauer arbejder primært for andre virksomheder. Ydelserne som de tilbyder varierer meget i pris og kvalitet alt efter hvilket bureau som benyttes. Det er et kæmpe marked som er vokset eksplosivt de seneste år.

Mange nybegyndere glemmer at få lavet en backup af deres hjemmeside. Det er naturligvis ekstremt irriterende, hvis du har brug for en backup, men ikke har en. WordPress er heldigvis opbygget sådan, at der er en masse backup-plugins, du kan bruge dem

Når du opretter en WordPress-side, vil du opdage, at der er en allerede oprettet sample page. Deri står, at dette er en WordPress-side og ikke meget andet. Det er ikke noget, du er interesseret i, at dine brugere kan se. Du skal, for så vidt det er muligt, fjerne alle de referencer, som WordPress har efterladt rundt omkring på dit site.

Her kan jeg få hjælp til design, kodning, adwords, sideopsætning, statistik, nye plugins og widgets.  Det er vigtigt, at du ændrer på indstillingerne for dine permalinks. Permalinks er den del af en webadresse, som henviser til en underside eller lignende. Hvis man fra din forside trykker sig videre til eksempelvis din side med produkter, skal navnet i URL’en helst hedde moonstar.dk.

Standarden er, at der vil blive tilføjet nogle tal og tegn til URL’en. Det er hverken særlig bruger- eller SEO-venligt.

 

Hvorfor bruge WordPress til hjemmeside?
Det er ikke uden grund, at WordPress “World Wide” er et af de mest brugte CMS systemer til styring af hjemmesider design . Systemet er virkeligt stabilt og meget nemt for brugerne at håndtere i det daglige arbejde.

Automatisk opdatering af WordPress
En af de rigtig gode funktioner, der tilbydes i systemet, er en mulighed for nem opdatering af hjemmeside systemet. WordPress har indbygget en opdateringsfunktion, så det er nemt hele tiden, at have et godt og opdateret system.

 

 

Related Posts

Comments (2)

Leave a comment